GroenLinks wil in aanloop naar de verkiezingen graag in gesprek met Hogelandsters over verschillende thema's; over de zorg voor het Hogelandster landschap, het sociale beleid van de gemeente Het Hogeland en bijvoorbeeld over de vraag hoe je de energierekening betaalbaar kunt houden. Deze online bijeenkomst is de start van deze reeks en heeft als thema: veiligheid van fietsroutes en uitbreiding wandelnetwerk.

We maken ons zorgen over de veiligheid van schoolroutes; hoe fietst de jeugd bijvoorbeeld veilig van Westernieland naar het Hogelandcollege te Warffum? En zijn de stations veilig voor forensen te bereiken die in de Hogelandster dorpen wonen? Toenemend autoverkeer en steeds grotere voertuigen, maken de gemeentelijke wegen minder aantrekkelijk en minder veilig.Graag hoort GroenLinks welke zorgen u heeft en welke ideeën u aandraagt voor een veilig en goed bereikbaar Hogeland. En wij horen graag welke mogelijkheden u ziet voor dorpsommetjes, voetpaden en andere manieren om het Hogeland te voet te doorkruizen.

Voor deelname aan deze Zoom-bijeenkomst vragen we een aanmelding. U krijgt een email met nadere informatie en een zoom-link. Voor deelname is het niet nodig om GroenLinks lid te zijn.